Ενημέρωση για τις εξελίξεις στον espiv και κάλεσμα σε συνέλευση αλληλεγγύης

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και με βάση τις τοποθετήσεις του κόσμου που πλαισίωσε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 04/06, καλούμε σε νέα συνέλευση την Τρίτη 09/06 στις 19:00, στο γυάλινο κτίριο της Παντείου.

Την Πέμπτη 4 Ιούνη κάποιες δεκάδες κόσμου συγκεντρωθήκαμε έξω από την πρυτανεία του Παντείου, κρεμάσαμε πανό και συζητήσαμε για την επαναλειτουργία του server του espiv.

Η σύγκλητος τελικά έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Ιούνη και πριν από αυτή καταφέραμε να βρούμε και να επικοινωνήσουμε το σκεπτικό μας με την πρύτανη του Παντείου. Αυτό που τονίσαμε είναι ότι οποιαδήποτε απόφαση της συγκλήτου συνιστά πολιτική απόφαση για όλα τα εγχειρήματα που φιλοξενούνται στη πλατφόρμα του espiv. Η σύγκλητος τελικά αποφάσισε να ...μην αποφασίσει αλλά να ορίσει επιτροπή που θα ζητήσει διευκρινίσεις από την διαχειριστική ομάδα, δείγμα παρελκυστικής πολιτικής που μόνο καθυστερεί την επαναλειτουργία του server.

Μετά και τις παραπάνω εξελίξεις και με βάση τις τοποθετήσεις του κόσμου που πλαισίωσε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 04/06, καλούμε σε νέα συνέλευση την Τρίτη 09/06 στις 19:00, στο γυάλινο κτίριο της Παντείου.

Σκοπός είναι η ανταλλαγή πολιτικών σκεπτικών και συζήτηση προτάσεων για δράσεις αλληλεγγύης ώστε να επαναλειτουργήσει ο server του espiv στην Πάντειο.

Καλούμε τις συντρόφισσες και τους σύντροφους που βρίσκονται εκτός Αθήνας, να στηρίξουν με κινήσεις αλληλεγγύης την προσεχή εβδομάδα.

 

ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

 

η διαχειριστική ομάδα του espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License