Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο Ψητοπωλείο "Ο Θανάσης" στου Ζωγράφου

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο Ψητοπωλείο "Ο Θανάσης" στο Ζωγράφου

post image

Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία:

"Δούλεψα για λίγο διάστημα πέρσι. 1 ένσημο την εβδομάδα. Το ήξερα όμως. Ένα βράδυ μου βγαίνει από στοπ ένα παλικάρι και σπάω μηχανάκι και μούτρα. Έπεσα με τα δόντια στο παράθυρο του οδηγού και το έσπασα. 1 τετράγωνο από το μαγαζί τράκαρα. Η αφεντικίνα το έμαθε και έτρεξε αμέσως όχι να δει αν είμαι καλά. Απλά για να μου πει να μην πω ότι δούλευα. Πήρε το κουτί και το έκρυψε. Πήρε τηλέφωνο και ακύρωσε το ασθενοφόρο για να μην καταγραφεί το συμβάν. Εμένα μου είπαν ψέματα ότι επειδή το μηχανάκι ήταν φίλου, δεν με καλύπτει η ασφάλεια (έτσι όπως ήμουν μέσα στα αίματα και με το κεφάλι έτοιμο να εκραγεί το πίστεψα), με έβαλαν στο αμάξι ενός σερβιτόρου και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αυτά.. Εγώ χωρίς δουλειά με σπασμένα μούτρα και ένα μηχανάκι φίλου διαλυμένο. Κάπου πρέπει να τα πω παιδιά γιατί θα σκάσω. Είναι αργά πλέον να τους κάνω κάτι. Απλά να μην πάνε άλλα παιδιά να δουλέψουν στους απατεώνες".

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License