ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ενημέρωση για τα δύο συντρόφια που συλλήφθηκαν στις 27/5


Οι δύο σύντροφοι χτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους απήγγειλε τα αδικήματα: κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, συμμορία, απόπειρα έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο, απλή συνέργεια σε απόπειρα έκρηξης, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικής ουσίας για ίδια αποκλειστικά χρήση. Ο ένας από τους δύο πέρασε και ιατροδικαστή λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε από τους μπάτσους, τόσο κατά τη σύλληψη, όσο και στη ΓΑΔΘ. Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση. Στο δικαστήριο είχε αρκετό κόσμο και φωνάχτηκαν συνθήματα. Οι σύντροφοι είναι καλά και το ηθικό τους είναι ψηλά.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6 ΣΤΙΣ 11.00.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License