Berlin: Antifa ist Handarbeit

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΪΟΥ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ -προσοχή στις ανακοινώσεις/κινούμαστε σε ομάδες- ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!

post image

Και αυτό το Σάββατο διάφορες «ομάδες» καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντία στα μέτρα που επιφέρουν, λένε, «περιορισμό των δικαιωμάτων» και «ύφεση στην οικονομία». Την τελευταία φορά όλα τα είχε ο μπαξές: Ομάδες συνωμοσιολόγων, αντιεμβολιαστών, συγκαλυμμένων φασιστών, μελών της AfD, Reichsbürger, απομεινάρια των Kameradschaften, 3ος Δρόμος, όλοι αυτοί επιχείρησαν μάταια να κάνουν συγκέντρωση στην Alexanderplatz. Με πρόσχημα την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Συντάγματος προσπαθούν να θολώσουν τα νερά δημιουργώντας σύγχυση και αξιοποιώντας την εμπειρία του ριζοσπαστικού κινήματος. Εμάς δεν μας ξεγελούν.

Δεν έχουν να προστατέψουν κανένα θεμελιώδες δικαίωμα αυτοί που ονειρεύονται την μετατροπή του Βερολίνου σε ένα απέραντο νεκροταφείο ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση. Ξέρουμε ποιοι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι τους:

Είναι αυτοί που πυρπολούν ξενώνες προσφύγων και οπλίζουν ιδεολογικά τους δολοφόνους στη Halle και στη Hanau.

Είναι αυτοί που επιχαίρουν το δολοφόνο της Μαρίας στο Friedrichshain φτιάχνοντας «επιτροπές αλληλεγγύης» και ταμεία οικονομικής στήριξης των μπάτσων.

Είναι αυτοί που καταφεύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του Mietendeckel με στόχο την απελευθέρωση και πάλι των ενοικίων και τον διωγμό μας από τις γειτονιές μας.

Είναι αυτοί που καλούν την αστυνομία όταν γίνονται εκδηλώσεις στους πολιτικούς μας χώρους και την επικρίνουν όταν δεν προβαίνει σε ικανό αριθμό συλλήψεων (π.χ. Boxi, Dorfplatz, Görli).

Είναι αυτοί που βιντεοσκοπούν διαδηλωτές και υποβάλλουν εκ των υστέρων μηνύσεις κατασκευάζοντας κατηγορίες με στόχο την τρομοκράτησή μας. Πλαισιώνουμε τις αντιφασιστικές δράσεις σε όλο το Mitte, ενωμένοι και οπλισμένοι με την αλληλεγγύη μας!

Πήραμε πίσω τη Rosa-Luxemburg-Platz, την Schendelplatz, και, πρόσφατα και την Alexanderplatz. Δεν ξαναείδαμε εικόνες όπως αυτές της 9ης Μάη με νεοναζί χούλιγκαν στην ιστορική πλατεία του Ανατολικού Βερολίνου. Θα εμφανιστούμε και πάλι επιλέγοντας το Mauerpark στην περιοχή Prenzlauer Berg ως σημείο εκκίνησης της Αντιφασιστικής Δράσης.

Antifa ist Handarbeit. Θα νικήσουμε!

Αντιφασιστικές ροχάλες στο Mitte

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License