Αλληλεγγύη στην στεγαστική κολεκτίβα Liebig 34. Αναδρομή στις αυτόνομες/εναλλακτικές κοινότητες του Βερολίνου

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 16.30 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ ραδιόφωνο: 1431 AM, 97,3 FM internet: www.1431am.org

post image

Η Liebig 34 είναι ένα αυτοοργανωμένο, anarchoqueer φεμινιστικό house-project στο Βερολίνο που απειλείται με εκκένωση όπως και άλλα εγχειρήματα. Η επίθεση του κράτους και των μεγάλων ιδιοκτητών ακινήτων ενάντια στις νησίδες ελευθερίας του Βερολίνου γίνεται για δύο λόγους. Για να καμφθούν οι φωνές αντίστασης από την μία, ενώ από την άλλη μέσω της ανάπλασης των περιοχών να κερδοσκοπήσουν οι επιχειρηματίες. Γι΄αυτό στηρίζουμε το κάλεσμα της εβδομάδας δράσεων από τις 21 Μάη εως 2 Ιούνη κάνοντας παράλληλα μια εκπομπή για τις καταλήψεις της πόλης από την δεκαετία του ΄70.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License