Νέα Πέραμος ενημερωτικό για προσφυγική δομή και της κατάστασης στα δυτικά

Νέα Πέραμος ενημερωτικό για προσφυγική δομή και της κατάστασης στα δυτικά

Νέα Πέραμος ενημερωτικό για προσφυγική δομή και της κατάστασης στα δυτικά

Τον τελευταίο καιρό στον κομμάτι της δυτικής αττικής κυκλοφορούσε η φήμη ότι πρόκειται το κράτος να φτιάξει δομή κράτησης προσφύγων, πράγμα που εν τέλη ισχύει. Έχοντας ξεκινήσει εργασίες στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της 75Μ.Ε.(ιδιοκτησία της εκκλησίας) ανάμεσα στην Νέα Πέραμο(Μ. Πεύκο) και στα Μέγαρα. Λόγου αυτού ξαφνικά ξεμύτησε και η χυδαία ρατσιστική ρητορική το μίσος και η χουντοπατριώτικη ηρωισμοί (θα τους κάψουμε.... θα τους σκοτώσουμε...).Το έδαφος της δυτικής αττικής δυστυχώς είναι αρκετά εύφορο στα ακροδεξιά κομματικά σκουπίδια και στα λούμπεν ναζιστικά στοιχεία. Παρόλα αυτά ο κόσμος του αγώνα έχει δήξει τη μπορεί να κάνη στης μαύρες από μόλυνση περιοχές αυτές της αττικής. Η εργατική κουλτούρα και η προσφυγική μνήμη είναι κομμάτι πολλών ανθρώπων ειδικά στην Νέα Περαμος όπου χτίστηκε με πολύ μόχθο και πίεση απ τα χέρια προσφύγων. Συνεπώς έπρεπε να ντρέπεται οποίος κατάγεται από προσφυγική οικογένεια και ξερνάει μίσος και επιθετικότητα στους τωρινούς πρόσφυγές, όσον αναφορά της ρητορικές ( η τότε ήταν Έλληνες αυτοί τώρα δε είναι..... ),να θυμηθούν το κυνήγι που φάγαν οι τότε πρόσφυγες από τους ντόπιους Έλληνες φωνάζοντας τους τουρκόσπορους. Η κύριοι υπεύθυνοι για την υποβάθμιση της περιοχής είναι το κεφάλαιο, η βαριά βιομηχανία, οι εφοπλιστές ,οι ντόπιοι παράγοντες οι κρατικοί αυθαιρεσία η διαφθορά σε όλα τα κομμάτια του κρατικού μηχανισμού ,κανένας κατατρεγμένος πρόσφυγας δεν υποβαθμίζει καμία περιοχή. Ευπρόσδεκτη οι πρόσφυγες στην Νέα Πέραμο .Όχι άλλα πανηγύρια χουντοψεκασμενων εθνικοφρονων σε αυτή την χώρα είναι κερος να τελειώσουν μια και καλή τα κατακάθια της διαλαλημένης χρυσής αυγής των αμόρφωτων ψεκασμένων και των ξεχασμένων χουντικών ναζί. Να αποτραπεί η συσπείρωση της ακροδεξιάς στις ήδη επιβαρυμένες από ρατσισμό περιοχές. Απεγκλωβισμός στις ροές των μεταναστών προς την Ευρώπη. Αλληλεγγύη στους αδύναμους αυτής της γης.

Η Νέα Πέραμος σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License