Παρέμβαση αντιπληροφόρησης στους Αγίους Αναργύρους ενάντια στην εργασιακή αναδιάρθρωση (01/05/2020)


post image

Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αντιπληροφόρησης στους Αγίους Αναργύρους ενάντια στην εργασιακή αναδιάρθρωση υπό το πρόσχημα της λεγόμενης υγειονομικής κρίσης. Μοιράστηκαν κείμενα και κολλήθηκαν αυτοκόλλητα (1)(2) στον ποδηλατόδρομο, έναν από τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους στις περιοχές μας, όπου ο κόσμος επιμένει να συναντιέται, να συζητάει και να βολτάρει.

Απέναντι στην πανδημία της εργασιακής εκμετάλλευσης, ενάντια στην επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας, της τηλεργασίας, στην εντεινόμενη εργασιακή επισφάλεια και τις επιδοματικές λογικές με ...ψίχουλα, ενάντια στην ελαστικοποίηση των ωραρίων εργασίας, τις σύγχρονες εργασιακές γαλέρες σε τηλεφωνικά κέντρα, εταιρίες κούριερ, σούπερ μάρκετ κ.ά., να σταθούμε ο ένας δίπλα στην άλλη, στο πλάι όσων βιώνουν την ένταση της εκμετάλλευσης και της περαιτέρω υποτίμησης. Να στήσουμε συλλογικά αναχώματα στην επέλαση κράτους, ειδικών και αφεντικών στις ζωές μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Το κείμενο που μοιράστηκε σε μορφή .pdf

https://thersitis.espiv.net/index.php/2016-01-04-22-01-47/2016-01-04-22-03-34/1906-01-05-2020

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License