Κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας εν όψει της πορείας για την πρωτομαγιά.

Η πράσινη γραμμή (γραμμή 1 - ηλεκτρικός) είναι κλειστή λόγω απεργίας. Οι σταθμοί προπύλαια και ομόνοια είναι ακόμη ανοιχτοί και κινούνται τα μετρό κανονικά.

Το σύνταγμα είναι κλειστό μόνο για αυτοκίνητα και η διέλευση πεζών πραγματοποιείται κανονικά.

Οι δρόμοι γύρω από τα χαυτεία είναι προσβάσιμοι για όποιον/α θέλει να κατέβει. Προσοχή στα κλασικά σημεία που υπάρχουν στατικές δυνάμεις, όπως η πλατεία Κλαυθμώνος, το ΑΤ Ομόνοιας, η Μάρνη, Ακαδημίας στο ύψος του Παττάκη. Αιόλου κάνουν επίσης κύκλους δελτάδες.

Στα εξάρχεια κάνουν κλασικές βόλτες οι Δέλτα και έχει λίγες δυνάμεις επάνω στην πλατεία, καθώς δρόμοι που οδηγούν σε κεντρικούς προς τα χαυτεία είναι επίσης προσβάσιμοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License