Ενημέρωση ασφυκτικά κατευθυνόμενη κατασκευάζοντας την δική τους πραγματικότητα, αποσιωπώντας εγκληματικές ευθήνες του κράτους. Υπονομεύει κοινωνικές αντιδράσεις για να υφαρπάξει την λαική συναίνεση. Διατεταγμένη δημοσιογραφία ανευ παρέκκλισης. Οι νουθεσίες και εντολές πανομοιότυπες. Ραδιοφωνικοί σταθμοί και κανάλια επαναλαμβάνουν το ίδιο αφήγημα. Ολα στην εξυπηρέτηση της κυβερνητικής προπαγάνδας. Επιχείρηση καταστολής της σκέψης. Κλισέ φράσεις από τα αστικά κανάλια. Προφανής ο σκοπός τους να νομιμοποιήσουν πολιτικά μια σάπια παράταξη. Ευρύτερα βέβαια η σταθεροποίηση της αστικής εξουσίας. Μια παράταξη που πρωτοστάτησε στην διάλυση της Δημόσιας Υγείας πριμοδοτώντας αβέρτα την κερδοσκοπία του ιδιωτικού τομέα υγείας. Παίρνοντας την σκυτάλη από το μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Τρέμουν να μην καταρρεύσει το απαξιωμένο από αυτούς Δημόσιο σύστημα Υγείας, αλλά και η πολιτική τους εξουσία. ΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License