Ανάρτηση πανό (Σάμος)

Οι αντιμεταναστευτικές πολιτικές είναι τα πρωτοβρόχια μπροστά στην δυστοπική πραγματικότητα που μας περιμένει εκτός και αν όλοι ενωμένοι παλέψουμε για να μην ζήσουμε σαν δούλοι!

post image

Με το διάγγελμα του Μητσοτάκη για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και επιστροφής στην κανονικότητα και παράλληλα η σημερινή επίσκεψη του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Μηταράκη στη Σάμο αναρτήσαμε πανό έξω από το δημοτικό γήπεδο Καρλοβάσου δηλώνοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση όλου του αγωνιζόμενου κόσμου. Οι αντιμεταναστευτικές πολιτικές είναι τα πρωτοβρόχια για την δυστοπική πραγματικότητα που μας περιμένει εκτός και αν όλοι ενωμένοι παλέψουμε για να μην ζήσουμε σαν δούλοι!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Αντιφασιστική Κίνηση Σάμου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License