Η εργατική πρωτομαγιά δεν είναι διαδικασία κομματικών λιτανειών, ούτε μονοσήμαντη επέτειος ,  ούτε ευκαιρία καπελώματος από ρεφορμιστές και κάθε λογής καιροσκόπους. Η ιστορία είναι μία και δεν έχει διαφορετικές εκδοχές όπως αρμόζει στην χειραγώγηση του κάθε κόμματος. Οι αναρχικοί του Σικάγο κατάλαβαν ότι παρόλο που το κράτος έβαλε την αναρχία σε δίκη....οι θάνατοί τους δε θα γίνονταν ο θάματος της αναρχικής ιδέας. Η Πρωτομαγιά έχει γίνει όχι μόνο για να θυμόμαστε τους αναρχικούς του Σικάγο, αλλά επίσης για να προωθούμε την επίθεση ενάντια στον καπιταλισμό.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΤΑΙ.

ΘΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΛΚΗΡΩΤΙΚΑ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License