Συντονισμένη ανάρτηση πανό σε γειτονιές της Αθήνας

Η ατομική μας ευθύνη είναι οι συλλογικοί αγώνες για τις ζωές μας. Πόλεμος ενάντια στον φόβο.

post image

Στις 21 Απριλίου συντρόφισσες και σύντροφοι αναρτήσαμε περίπου 30 πανό και γράψαμε σπρέι σε πολλές γειτονιές της Αθήνας (Εξάρχεια, Κυψέλη, Πατήσια, Βύρωνας, Καισαριανή, Παγκράτι, Ν. Σμύρνη, Πετράλωνα, Θησείο, Γκύζη, Καλλιθέα, Αγ. Παρασκευή, Ζωγράφου, Μαρούσι κ.α) . Η δράση προέκυψε μέσα από μια πρωτοβουλιακή δικτύωση ατόμων και ομάδων του κινήματος με αιχμές την έννοια της «ατομικής ευθύνης» και την οργανωμένη διάχυση φόβου των κρατικών μηχανισμών. Το κεντρικό σύνθημα ήταν: "Η ατομική μας ευθύνη είναι οι συλλογικοί αγώνες για τις ζωές μας. Πόλεμος ενάντια στον φόβο". Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες.

Εικόνες:

από * 25/04/2020 5:24 μμ.


post image

πόλεμος ενάντια στον φόβο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License