Ρουβίκωνας: Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο ´´Σπίτι του Αγωνιστή´´

https://rouvikonas.gr/archives/4169

post image

Μετά απο έκκληση του ιδρύματος περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών ”Το Σπίτι του Αγωνιστή”, βρεθήκαμε σήμερα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου για να παραδώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυσή του. Στο ”Σπίτι του Αγωνιστή” έχουν φιλοξενηθεί πολλές δεκάδες ηλικιωμένοι αγωνιστές και αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης και θέλαμε να συμβάλλουμε στη συνέχιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους στη νέα κρίση που διανύουμε.

Όταν ξεκινήσαμε τη συλλογή/διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, γνωρίζαμε ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της κρίσης. Μία κρίση που θα έχει χειρότερες συνέπειες, καθώς εκτός απο οικονομικό έχει και πολιτικό, αλλά και υγειονομικό χαρακτήρα.

Γνωρίζουμε ότι αυτό που θα έχει προτεραιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι η κάλυψη βασικών αναγκών της κοινωνικής βάσης. Όχι μόνο για τους ευνόητους λόγους της διαβίωσης, αλλά και επειδή δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε άλλη μία κρίση να μας αφήσει διαλυμένους.

Ως Ρουβίκωνας αποφασίσαμε πως είναι απαραίτητο ο μηχανισμός της αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε (https://rouvikonas.gr/archives/4081) να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες με σχετική ανακοίνωση.

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License