Ρουβίκωνας: Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στον καταυλισμό Ρομά στα Σπάτα

https://rouvikonas.gr/archives/4149 Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

post image

Σήμερα στα πλαίσια του εγχειρήματος που ξεκινήσαμε τέλη Μαρτίου για συλλογή/διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, παραδώσαμε τρόφιμα, είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής σε καταυλισμό Ρομά στα Σπάτα. Στον καταυλισμό διαμένουν πάνω απο 35 οικογένειες με λίγους ηλικιωμένους και πολλά παιδιά, που επιβιώνουν σε ένα βουνό με σκουπίδια, εκεί που είχαν ταφεί τοξικά απόβλητα απο παλιά βάση του ΝΑΤΟ.

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε για κάλυψη αναγκών, απολυμάνσεις και προσπάθειες απο τη μεριά του κρατικού μηχανισμού, αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι η δυσκολία προσέγγισης του καταυλισμού, αφού το οδικό δίκτυο φτάνει μέχρι ένα σημείο, καθώς και η παντελής έλλειψη δικτύου ρεύματος.

Η αλληλεγγύη απο και προς την κοινωνική βάση συνεχίζεται και θυμίζουμε πως όποιος θέλει να προσφέρει ή έχει ανάγκη, μπορεί να δει τις περιοχές και τα αντίστοιχα τηλέφωνα εδώ

Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

 

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License