Φυλακές οι «μαύρες τρύπες» του ολοκληρωτισμού και της δικτατορίας στο σύμπαν της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Στη Δ΄Πτέρυγα των φυλακών Δομοκού ''μπουκάρισαν'' στο κελί του Νίκου Μαζιώτη ειδικές αστυνομικές δυνάμεις ΕΚΑΜ και εξωτερική φρουρά κατ' εντολή του υπουργείου. Τον έδεσαν, του πέρασαν χειροπέδες καθώς έκαναν άνω-κάτω το κελί του και απ' ότι ενημερωθήκαμε του διαμήνυσαν ότι θα κρατηθεί στο πειθαρχείο. Δεν έχουμε άλλη πληροφόρηση μέχρι στιγμής παρά μόνο ότι ''ψάχτηκε'' και ενός άλλου κρατούμενου το κελί του οποίου το όνομα δεν το γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον γνωρίζουμε ότι είχε παρθεί απόφαση από τους κρατούμενους του Δομοκού ότι θα ξεκινούσαν κινητοποιήσεις για την αποσυμφόρηση των φυλακών από σήμερα Παρασκευή 17 Απρίλη. Στο αίτημα για αποσυμφόρηση των φυλακών ΤΩΡΑ το κράτος και οι μηχανισμοί του επιστρατεύουν την εκδικητικότητα και την καταστολή σε ό,τι κινείται αγωνιστικά προς εμπέδωση του φόβου για να επιβληθεί ολοκληρωτικά το δόγμα ''νόμος και τάξη'', βασικό εργαλείο επιβολής τόσο εκτός όσο και εντός των τειχών.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

από G 17/04/2020 6:36 μμ.


https://athens.indymedia.org/post/1604528/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License