Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση μια σειρά εργατικών κλάδων καλούνται να σηκώσουν μεγάλο βάρος στις πλάτες τους. Εργαζόμενοι λοιπόν σε σούπερ μάρκετ, ντελιβεράδες, μεταφορείς και αποθηκάριοι είναι αυτοί που τονώνουν την λεγόμενη κίνηση της αγοράς. Το ειρωνικό είναι πως κυκλοφορούν διαφημιστικά σποτ και ανακοινώσεις από εργοδότες. Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνουν δεκαπενθήμερες συμβάσεις, μετακινήσεις εργαζομένων από κατάστημα σε κατάστημα, και τιμωρητική υποχρεωτική άδεια σε αυτούς που εμφάνισαν συμπτώματα της νόσου. Το Lidl εξαναγκάζει τους εργαζομένους του να ξοδεύουν τους πενιχρούς μισθούς τους σε προιόντα του καταστήματος.

Ωράρια λάστιχο και απλήρωτες υπερωρίες. ΑΓΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License