Μοίρασμα - αφισοκόλληση στο Ίλιον

Το Σάββατο 11/04, συντρόφισσες και σύντροφοι από τον Θερσίτη και την κατάληψη Αγρός πραγματοποιήσαμε μοίρασμα κειμένου και αφισοκόλληση στη βιολογική λαϊκή αγορά του Ιλίου και στο πάρκο Τρίτση και τοποθετήσαμε πανό, ενάντια στη συνθήκη της καραντίνας που έχει επιβληθεί τον τελευταίο μήνα και το κλείσιμο του πάρκου. Για να σπάσουμε το κλίμα πανικού που επιβάλλουν μίντια και ειδικοί, ενάντια στις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, μακριά από τα σκοτάδια της αναπαραγωγής του κρατικού λόγου περί "καθήκοντος" και "ατομικής ευθύνης", να διασπείρουμε το συλλογικό ενάντια στον φόβο και την εξατομίκευση. Να αρνηθούμε τους κυρίαρχους Λόγους, να σταθούμε η μία δίπλα στην άλλη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Το κείμενο του Θερσίτη που μοιράστηκε σε μορφή .PDF

Το κείμενο από την κατάληψη του Αγρού που μοιράστηκε σε μορφή .PDF

..Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική και δεν ήταν λίγοι/ες εκείνοι/ες, που παρακάμπτοντας τις κλειστές πόρτες και τους δημοτικούς υπαλλήλους σε ρόλο μπάτσου βόλταραν στο πάρκο.

https://thersitis.espiv.net/index.php/2016-01-04-22-01-47/2016-01-04-22-03-34/1890-11-04-2020

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License