Ακόμη ένας κρατικός φόνος. 38 ετών λοιπόν κρατούνενη πέθανε αβήθητη στις φυλακές Θήβας, που είχε δείξει θετική σε κορονοιό και αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Δίχως καμιά ιατρική φροντίδα απλά της δώσαν ένα DEPON. Η διοίκηση δεν έδωσε καμιά σημασία παρά τις εκκλήσεις από τις συγκρατούμενές της. Κατά αυτόν τον τρόπο έφυγε ακόμα μια  ανθρώπινη ψυχή στις φυλακές της Δημοκρατίας τους. Αυτός είναι ο οικτρός κίνδυνος που αντιμετωπίζουν στις φυλακές αν εξαπλωθεί ο ιός. Οι κρατούμενες όπως ήταν φυσικό ξεσηκώθηκαν προκαλώντας φθορές μέσα στην φυλακή. Κατευθείαν στείλαν τα ΜΑΤ οι της κυβέρνησης  οι οποίοι ξυλοκόπησαν ανελέητα όσους εξεγέεθηκαν στέλνοντας πολλές γυναίκες στο Νοσοκομείο, χτυπημένες. Αυτό είναι το αποκρουστικό πρόσωπο των καθαρμάτων εξουσιαστών και των προστατών τους, μπάτσων. Αθλιες συνθήκες διαβίωσης στις φυλακές χωρίς υγιειονομική περίθαλψη.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΘΗΒΑΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License