Εγχρωμες οθόνες μεταδίδουν τρομακτικά δελτία ειδήσεων. Αλαφιασμένοι νεοέλληνες τρέχουν για τα κωλόχαρτα στα σούπερ μάρκετ και παίρνουν ότι βρίσκουν μπροστά τους, αδιαφορώντας αν θα μείνει τίποτα για τον επόμενο. Ολες λοιπόν οι κρίσεις δημιουργούν ακραίες συνθήκες τρόμου. Για να περάσουν μέτρα που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσαν. Αυτοί που κατέστρεψαν την Δημόσια Υγεία γίνονται τώρα τιμητές τους. Η σύγχρονη κυριολεκτικά χούντα είναι τα αστικά  κανάλια. Το σύστημα βέβαια χαρίζει εκατομμύρια σε καναλάρχες και διευκολύνει τις απολύσεις. Χιλιάδες ευρώ επίσης στον ιδιωτικό τομέα, αντί να ενισχύσει το διαλυμένο Δημόσιο σύστημα Υγείας. Αναβαθμίζει επίσης και τους μπάτσους. Παράλληλα με το αφήγημα της ατομικής ευθύνης. Τον πόλεμο απέναντι στην πανδημία τον δίνουμε εμείς ως κοινωνία με μπροστάρηδες τους γιατρούς. Οπως και οι εργαζόμενοι σε ντελίβερυ, οι καθαρίστριες και πάει λέγοντας. Ολες και όλοι που σεβόμαστε τους δίπλα μας, για να μην είναι κανείς μόνος του.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License