Παράδοση τροφίμων στην κοιν. κουζίνα ο Άλλος Ανθρωπος

Παράδοση τροφίμων στην κοινωνική κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος από τον Αστέρα Εξαρχείων

post image

Στις μέρες της καραντίνας οι ανάγκες στήριξης των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ακόμα μεγαλύτερες. Την τελευταια εβδομάδα στον Αστέρα Εξαρχείων κάναμε συλλογή τροφίμων για να ενισχύσουμε την κοινωνική κουζίνα "ο Αλλος Ανθρωπος" στην προσπάθεια που κάνει. Μέσα σε λίγες μέρες μαζέψαμε μια αρκετα μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων αναλώσιμων. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Χτές 5/4/2020 παραδόσαμε τα τροφιμα στην αποθήκη της κοινωνικής κουζίνας.

Αλληλεγγύη-Ελευθερία-Αυτοοργάνωση

Αστέρας Εξαρχείων

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License