[Γιάννινα] ΣΒΕΔΙ | Εξόρμηση εν μέσω στρατιωτικού νόμου

Εξόρμηση εν μέσω στρατιωτικού νόμου

post image

Το πρωτοβάθμιο σωματείο “Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Διανομέων Ιωαννίνων” αφουγκραζόμενο τα προβλήματα του κλάδου του ντελίβερι και κούριερ, ειδικά σε εποχές υπερ-εντατικής εργασίας που προκαλεί η υγειονομική έξαρση του covid-19 και λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

Α) Τις αυξημένες καταγγελίες συναδέλφων σχετικά με τις εργασιακές συνθήκες αυτής της περιόδου, Β) Την αναστολή λειτουργίας του Εργάνη, πράγμα που επιτείνει την ασυδοσία των εργοδοτών, Γ) Την παντελή έλλειψη φυσικών ελέγχων στα καταστήματα από ΣΕΠΕ και ΙΚΑ,

προχώρησε σε ενημερωτική εξόρμηση σε όλα τα ανοιχτά καταστήματα του κλάδου μας, το βράδυ της 5ης Απρίλη και το πρωϊνό της 6ης Απρίλη. Ενημερωθήκαμε από πρώτο χέρι από τους συναδέλφους για τα προβλήματα των ημερών και με τη σειρά μας επιβεβαιώσαμε την εγρήγορση του σωματείου για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής ατασθαλίας εκ μέρους των αφεντικών. Παράλληλα, μοιράσαμε το ειδικό τεύχος #16 Ραχάτι.

πηγή: https://svedi.espivblogs.net/2020/04/06/exormisi-en-meso-stratiotikoy-nomoy/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License