Η απαγόρευση κυκλοφορίσας στην παραλία του Βόλου και στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου είναι η καλύτερη στιγμή των μπάτσων και του δημάρχου. Λένε ψέμματα.  Ο κόσμος ήταν πολύ λίγος σε απόσταση μεγάλη ο ένας από τον άλλον. Αντίθετα όμως αυτές τις μέρες οι λιμενόμπατσοι πουλούσαν ψευτομαγκιά και απειλούσαν. Βρήκαν την ευκαιρία όλοι οι κομπλεξικοί. Αυτό που ψάχναν τόσα χρόνια το βρήκαν μέσω ενός πραγματικού προβλήματος του COVID 19. Καταστολή χωρίς να ανοίξει μύτη. Ο κόσμος όμως κάποια στιγμή θα βγει έξω δίχως έλεος.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝΑΣΑ. ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ. ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License