Λάρισα: Ομάδα Αλληλοβοήθειας

Δημιουργία Ομάδας Αλληλοβοήθειας & Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης από τον αυτοοργανωμένο αθλητικό σύλλογο Μαρίνο Αντύπα.

post image

ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ COVID 19

Στόχος της ομάδας αυτής είναι η βοήθεια σε ΕΥΠΑΘΕΙΣ ομάδες ανθρώπων οι οποίοι δυσκολεύονται σε αυτές τις δύσκολες μέρες...

Η ομάδα μας θα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου,καθώς και στην περιοχή 6 δρόμων και Αγίου Αντωνίου.

Η βοήθεια που παρέχουμε αφορά ψώνια από supermarket ειδών πρώτης ανάγκης και αγορά φαρμάκων από φαρμακείο.

Οι διανομές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Πέραν της ομάδας αλληλοβοήθειας γίνεται και ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για δομές και κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη (φυλακές, στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων/μεταναστών, άστεγους και άπορους).

Κάθε Σάββατο 12.00-14.00 Κατάληψη Ντουγρού(Τζαβέλλα 52)

Κάθε Τετάρτη 13.00-15.00 στο στέκι paratod@s(Φαρμακίδου 4)

Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-14.00 Πρόγραμμα προαγωγής αυτοβοήθειας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169&Κουτσούμπα) Εκτός από είδη υπάρχει και η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης μέσω i-ban, στο λογαριασμό GR8309101050000664621720015, Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας.

Όνομα δικαιούχου: Μ****** Κ***********

Τέλος και φωτογραφίες από παρέμβαση έξω από το Γενικό νοσοκομείο Λάρισας καθώς και ιδιωτικό πολυιατρείο στο κέντρο της πόλης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License