Ανάληψη Ευθύνης-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

10-100-1000ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. Τα ξημερώματα της Τριτης 3 Μαρτιου 2020 πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Eurobank στην οδο 62 Μαρτύρων με την επιθυμία να το παραδώσουμε στις φλόγες .Η φωτιά δυστυχώς δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί με αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι εν τέλει περιοριοσμένες .

10-100-1000ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

Τα ξημερώματα της Τριτης 3 Μαρτιου 2020 πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Eurobank στην οδο 62 Μαρτύρων με την επιθυμία να το παραδώσουμε στις φλόγες .Η φωτιά δυστυχώς δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί με αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι εν τέλει περιοριοσμένες .

Η εντολή ήταν ξεκάθαρη: “Γονατίστε δουλικά μπροστά στο Άγιο-Κράτος και την Αγία -Δημοκρατια δηλώνοντας μετάνοια”

Κορδώνονται σαν τα παγώνια τα καθίκια του κρατικού μηχανισμού κάθε φορά που με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση μας αναγγέλουν οτι σύντομα όλα θα τελειώσουν.Η Κανονικότητα λένε θα κυριαρχήσει και η Ανάπτυξη επιτέλους θα έρθει.Παράλληλα διαβεβαιώνουν υπεροπτικά την κοινή γνώμη οτι κανένας και τίποτα δε θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο.

Η ιδεολογική κυριαρχία του φαντασιακού γύρω απο τη παντοδυναμία του Κράτους απαιτεί υπακοή και κοινωνική ειρήνη . Γι αυτό, όσοι συνεχίσουν να αρνούνται τη βαρβαρότητα του υπάρχοντος, η μέγγενη της εξουσίας θα προσπαθήσει να τους συνθλίψει , ενώ οι μη παραγωγικοί θα εξοντωθούν στα (ψυχο)κελιά και το περιθώριο. Την ίδια τύχη θα έχουν οι αιώνια παρείσακτοι πρόσφυγες και μετανάστες αυτού του κόσμου, στους οποίους ο σύγχρονος πολιτισμός είναι πάντα πρόθυμος να φερθεί φιλόξενα στοιβάζοντάς τους είτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (ανοιχτά ή κλειστά ) , είτε σε εργασιακά κάτεργα προκειμένου “αόρατοι” να βγάλουν τη σκατοδουλειά.

Ίσως είναι αλήθεια οτι εντός της κοινωνίας του θεάματος το μόνο που φαντάζει πλέον εφικτό είναι η διατήρηση της υπάρχουσας αθλιότητας εις το διηνεκές. Ωστόσο, σε πείσμα των διαβεβαιώσεων της εξουσίας εμείς στεκόμαστε με σεμνότητα και πάθος απο τη μεριά εκείνων που τόλμησαν να αμφισβητήσουν έμπρακτα το υπάρχον . Απαλλαγμένοι απο ιδεοληψίες και φετιχισμούς αντιλαμβανόμαστε κάθε μέσο ως κομμάτι της αναρχικής πολύμορφης δράσης .Απο τις συνελεύσεις , τις εκδηλώσεις και τις αφισοκολλήσεις , μέχρι τους λυσσασμένους εργατικόυς αγώνες , τις συγκρουσιακές πορείες και τις εμπρηστικές επιθέσεις συντίθεται εκέίνο το το αχαρτογράφητο μωσαικό επιθετικών σχηματισμών και εξεγερτικών καταστάσεων εντός των οποίων θρυμματίζεται η κοινωνική ειρήνη και φουντώνει η σπίθα του κοινωνικου πολέμου.

*Στέλνουμε την συνένοχη αλληλεγγύη μας στους αιχμάλωτους, διωκόμενους και καταζητούμενους συντρόφους και αγωνιστές

*Δύναμη στους μετανάστες και τσάκισμα στον πατριωτικό συρφετό που διψά για αίμα.

*Μνήμη και δράση για τον αντάρτη πόλης Λάμπρο Φούντα.

*Είμαστε όλοι “σύντροφοι/συντρόφισσες”

 

Ζήτω η Αναρχία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License