Τα κοράκια της κανονικότητας..., αυτοί που κλείνουν τα Νοσοκομεία, όλα αυτά τα τηλεοπτικά και κυβερνητικά καθάρματα ζητάνε ομοψυχία. Χειροκροτούν τώρα τους γιατρούς και νοσηλευτές που αυτοί διέλυσαν,  και τώρα προσδοκούν να τους σώσουν. Είναι ώρα των αποφάσεων. Ολοι αυτοί που υπέγραψαν τη διάλυση της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης είναι εχθροί του λαού και παρουσιάζονται τώρα ως σωτήρες. Είναι αυτοί που έχουν την απόλυτη ευθύνη. Η πανδημία λοιπόν του κορονοιού μας φέρνει αντιμέτωπους με το καπιταλιστικό σύστημα και τους νόμους της ελεύθερης αγοράς. Ακόμα και στις προηγμένες....χώρες της Ευρώπης τα κατεδαφισμένα συστήματα υγείας εμφανίζονται ανήμπορα απέναντι σε στοιχειώδεις ανάγκες. Δεν γίνονται δεκτοί για νοσηλεία όσοι είναι ύποπτοι ή διαπιστώνονται ωψς κρούσματα κορονοιού. Ο ιδιωτικός αυτή στιγμή τομέας  το μόνο που προσφέρει είναι η δίψα του για περισσότερα κέρδη ακόμη και με την υπερκοστολόγηση των τεστ. Σε αυτές τις συνθήκες τα κράτη της Ευρώπης καταφεύγουν σε καραντίνες και στρατιωτικούς νόμους. Οι πανδημίες δεν αντιμετωπίζονται με στρατούς. Αλλά με ένα σωστό σύστημα υγείας. Να πάρουμε φυσικά μέτρα αυτοπροστασίας αλλά με γνώση ότι αυτοί που διατάζουν για καραντίνα είναι αυτοί που εγκλημάτησαν διαλύοντας το ΕΣΥ. Αυτοί που θα έπρεπε να ψάχνουν που να κρυφτούν. Αν ξεχάσουμε τις ευθύνες τους, αύριο θα μας δώσουν τη χαριστική βολή.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ. ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License