Συντρόφισσες και σύντροφοι καλησπέρα,

σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας. Θεωρούμε ότι αυτή η εκδήλωση, με τον πλούτο της κινηματικής εμπειρίας που θα κατατεθεί, έχει να προσφέρει πολλά για το παρόν και το μέλλον των αγώνων μας. Δυστυχώς όμως ανακοινώνουμε την αναβολή του αντιφασιστικού τριημέρου που είχαμε προγραμματίσει για 26-28 Μαρτίου και επεξεργαζόμαστε την πραγματοποίησή του σε μεταγενέστερο χρόνο. Τα δεδομένα είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπουν να ορίσουμε αυτή τη στιγμή σαφή ημερομηνία. Ζητήματα οργανωτικά (όπως π.χ. ότι οι χώροι που σκοπεύαμε να αξιοποιήσουμε και μας έδιναν τη δυνατότητα μαζικής προσέλευσης δεν είναι πια προσβάσιμοι,η δυνατότητα ταξιδιού συντρόφων/ισσών προς την Αθήνα είναι αμφιλεγόμενη για το επόμενο διάστημα, όπως και η δυνατότητα να τυπώσουμε υλικά για τοτριήμερο κ.ά.) είναι ένα κομμάτι των δυσκολιών που συναντήσαμε. Αλλά οι κυριότεροι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι το αίσθημα αλληλεγγύης, υπευθυνότητας και φροντίδας προς τους ανθρώπους της τάξης μας, τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας, τους πιθανούς συνοδοιπόρους μας.

Η προσωρινή αυτή αναβολή δεν σημαίνει ότι “παγώνουμε” τις συζητήσεις μας και τη συλλογική επεξεργασία των θέσεων που θα καταθέσουμε στις εκδηλώσεις όταν αυτές πραγματοποιηθούν. Ούτε ότι σταματάμε την επικοινωνία και το διάλογο σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση του τριημέρου, τα καλέσματα σε συντρόφους και συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα.

Βρισκόμενοι εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κατάστασης που διαμορφώνει η συνεχιζόμενη συνθήκη έκτακτης ανάγκης γύρω από το ζήτημα του κορωνοϊού, θέλουμε να κοιτάξουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Παράλληλα με τους αγώνες που πρέπει να αναζωπυρωθούν για να υπερασπιστούμε συλλογικά το δικαίωμά μας στη ζωή, θα αναζητήσουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα τους τρόπους για να συνεχίσουμε τη μάχη ενάντια στον ιό του καπιταλισμού, ενάντια στους ορατούς εχθρούς μας: το κράτος, το κεφάλαιο και το φασισμό.

Για όλα αυτά που αναφέραμε στο αρχικό μας κάλεσμα, αλλά και για τα καθήκοντα που συνδυαστικά γεννάει η νέα συνθήκη, ευελπιστούμε να συζητήσουμε όλοι/ες μαζί σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Δύναμη και αλληλεγγύη σε όλους/ες μας.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία συντρόφων-συντροφισσών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License