Εμπρησμός σε εργοστάσιο

Άλλη μια εμπρηστική επίθεση συνέβει τα ξημερώματα της Τρίτης σε βιομηχανία ανακύκλωσης στην Λάρισα.

post image

Άλλη μια εμπρηστική ενέργεια εναντίον εργοστασίου και συγκεκριμένα ανακύκλωσης. Τα τελευταία χρόνια έχουν εκδηλωθεί περισσότερες από 20 πυρκαγιές σε διαφορετικά κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών σε διαφορετικά σημεία στην χώρα.

Την Τρίτη συνέβει άλλο ένα περιστατικό σε χώρο ανακύκλωσης στην Εθνική οδό Καρδίτσης-Λαρίσης. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη μια το πρωί. Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 16 πυροσβέστες και τρία οχήματα. Ο χώρος άνηκει στην εταιρεία Thessalia Recycling SA ΑΕΒΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Κωστούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έκαψε μεγάλες ποσότητες ξύλου προς ανακύκλωση και κοστολογείται σε 5.000 ευρώ. Είναι γεγονός πλέον πως τέτοια γεγονότα δεν είναι τυχαία, και είναι φανερό πως πρόκειται για εμπορικό πόλεμο της μαφίας ανακύκλωσης. Πολλές εταιρείες έχουν δεχθεί υπέρογκα πρόστιμα για παραβάσεις περιβάλλοντος και μεγάλες εστίες πυρκαγιάς. Γνωστό παράδειγμα αποτελεί η Γενική Ανακύκλωση, η οποία χρεώθηκε πρόστιμο ύψους και 5 εκ. ευρώ για την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, και η Ι. Χούμας ΑΕ για το εργοστάσιο μολύβδου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License