Οπως πληροφορηθήκαμε μετά από αντιφασιστική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, μπάτσοι επιτέθηκαν απρόκλητα με χημικά σε διαδηλωτές  με αποτέλεσμα να χτυπηθούν σύντροφοι και να προσαχθούν. Λίγο νωρίτερα σύντροφοι άρχισαν να αφήνονται ελεύθεροι, αλλά υπάρχει και  συντρόφισσα  χτυπημένη  στο Νοσοκομείο,  με εσωτερική αιμορραγία.

Λοιπόν με ή χωρίς κορονοιό το κράτος δείχνει τα δόντια του και οι φασίστες έχουν πλήρως αποθρασυνθεί μετά και τα γεγονότα στα σύνορα. Σαν Συσπείρωση Αναρχικών Μαγνησίας εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην συντρόφισσα που είναι χτυπημένη και στους συλληφθέντες συντρόφους.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License