Ενημέρωση από ρέθυμνο

72 άτομα εγκλωβισμένα στην πλ. Μικρασιατών, περικυκλωμένα από διμοιρίες, υπάρχουν τραυματισμένοι/ες, κάποιοι/ες νοσοκομείο, πάνω από 16 προσαγωγές

72 σύντροφοι/Ες στην πλατεία Μικρασιατών εγκλωβισμένοι/ες από διμοιρία, έχουν κάνει εξακρίβωση στοιχείων, έχουν ανοίξει κεφάλια (άτομα στο νοσοκομείο). Μετά από αντιφασιστική πορεία οι μπάτσοι απάντησαν με χημικά, κυνηγητό στην παλιά πόλη κ κατέληξε Μικρασιατών με βίαιη στάση της διμοιρίας. 16+ προσαγωγές. Όλοι οι μπάτσοι είναι στην πλατεία.

ΕΜΠΡΌΣ ΣΎΝΤΡΟΦΟΙ/ΙΣΣΕΣ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ 

Α

από @ 15/03/2020 10:28 μμ.


Μετά την απρόκλητη επίθεση μπάτσων και φασιστών, δυνάμεις των ματ απέκλεισαν μεγάλο μέρος του κόσμου που συμμετείχε στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία μικρασιατών. Αρχικά έγιναν εξακριβώσεις στοιχείων στην πλατεία και τώρα οδηγούνται με χειροπέδες στο ΑΤ του Ρεθύμνου.

Χρειάζεται κόσμος για στήριξη.

από φ 15/03/2020 11:01 μμ.


Μετά από επικοινωνία με άτομο που έχει προσαχθεί στο ΑΤ Ρεθύμνου, υπολογίζεται ότι τα άτομα μέσα ειναι 93 και τους έχουν στο γκαράζ. Τους οδήγησαν εκεί με χειροπέδες και δεν έχουν ιδέα που το πάνε οι μπάτσοι. Ακούγονται συνθήματα με τον αλληλέγγυο κόσμο που είναι αέξω ( περίπου 30 άτομα). Υπάρχει σίγουρα ανάγκη για δημοσιοποίηση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License