αντισεξιστική δράση

Δράση ενάντια σε τρανσφοβικό ιδιοκτήτη σχολής πολεμικών τεχνών στα εξάθλεια

post image

Το σάββατο 14 μαρτίου έγινε μια τρανσφοβική δημοσίευση απο τη σχολή muay thai savage camp. Όταν κάποια άτομα αντέδρασαν σε αυτό ο ιδιοκτήτης απάντησε χλευάζοντας. Έτσι κάποιες θυληκότητες αποφασίσαμε να δράσουμε άμεσα την ίδια μέρα. Με λίγη μπόγια και λίγο spray να καταλάβει οτι έχει στοχοποιηθεί. Δεν ανεχόμαστε τέτοια "αστειάκια" που μας θυμίζουν για ακόμα μια φορά την πατριαρχική σεξιστική κουλτούρα που υπάρχει εντός του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σαμποτάζ στο savage camp και σε όποιο το στηρίζει.

μεταλλαγμένες κορωνοκόρες.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License