Μικροφωνική προπαγάνδισης της πορείας υπεράσπισης των καταλήψεων στο Χαλάνδρι

Σήμερα 14/03 στις 11.00, πραγματοποιήθηκε από 40 συντρόφους και συντρόφισσες, μαζική αφισοκόλληση, μοίρασμα κειμένων και μικροφωνική προπαγάνδισης της πορείας υπεράσπισης των καταλήψεων και των αγώνων μας στις 28/03, στην Αγία Παρασκευή.

post image

Σήμερα 14/03 στις 11.00 πραγματοποιήθηκε από 40 συντρόφους και συντρόφισσες, μαζική αφισοκόλληση, μοίρασμα κειμένων και μικροφωνική προπαγάνδισης της πορείας υπεράσπισης των καταλήψεων και των αγώνων μας στις 28/03, στην Αγία Παρασκευή.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ Σάββατο 28/3, στις 12.00, στην Πλ.Χαλανδρίου

 

κατάληψη έπαυλης κουβελου, κατάληψη κτήματος πραποπούλου, ελευθεριακή συλλογικότητα διαπασών, αντιεξουσιαστική/αναρχική συλλογικότητα σε τροχιά σύγρουσης, αναρχική συλλογικότητα στα Β/Α apriori, σύντροφοι/ισσες από αγία παρασκευή

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License