Την Πέμπτη 05/03 πραγματοποιήθηκε αντανακλαστική πορεία αλληλεγγύης σε μετανάστες-πρόσφυγες στην οποία συμμετείχαν μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σωματεία, στέκια, καταλήψεις, μετανάστες/τριες, αναρχικοί/ές και αλληλέγγυοι/ες. Παράλληλα γνωστά φασιστοειδή της πόλης κάλεσαν σε αντισυγκέντρωση στο ίδιο σημείο. Άλλα τελικά εμφανίστηκαν μόνο δέκα άτομα απέναντι από την συγκέντρωση που αριθμούσε 400 άτομα. Τα φασιστοειδή* με το που ξεκίνησε η πορεία με την προστασία ασφαλιτών χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες πέριξ του κόσμου. Αυθόρμητα συντρόφισσες/οι κινήθηκαν δυναμικά προς το μέρος τους με σκοπό να γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ παράλληλα τα «πρωτοπαλίκαρα» αυτής της απόπειρας εκφασισμού εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα. Η πολυπληθής πορεία κινήθηκε με δυνατό παλμό στο κέντρο της πόλης, ενώ καθόλη τη διάρκεια γραφόντουσαν συνθήματα στους τοίχους της πόλης.

* ένα συνοθύλευμα μπράβων, πρώην μελών της Χ.Α. και νυν νεοδημοκρατών.

Αναρχικοί / Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License