Πρωτοβουλία εργαζομένων / ανέργων στα νότια: Κυριακή 8/3 – Ανοιχτή Συνέλευση (18:30) & Προβολή Ταινίας «Δυστυχώς Απουσιάζατε»


post image

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8/3 στις 18:30 στο Υπόστεγο – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης (25ης Μαρτίου 38). Ένα από τα κύρια θέματα της συνέλευσης αυτής (όπως και της προηγούμενης) είναι η συμβολή μας στη διακλαδική και από τα κάτω οργανωμένη απεργία της Πέμπτης 19 Μάρτη 2020. Μέσα από την προπαγάνδισή τής στις γειτονιές μας και ιδίως σε χώρους δουλειάς όπου οι εργαζόμενοι-εργαζόμενες θα καλύπτονται από την απεργία αυτή (πχ. Καφέ-Φαγάδικα-Μπαρ, Βιβλιοπωλεία, Φροντιστήρια, καταστήματα Public & Πλαίσιο κ.α.), μέσα από τον συντονισμό μας με τα κλαδικά-επιχειρησιακά σωματεία που οργανώνουν την απεργία, καθώς και μέσα από τη συμμετοχή μας στις σχετικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αμέσως μετά την συνέλευση, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «Δυστυχώς Απουσιάζατε» του Κεν Λόουτς.

Κατά τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες ως Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια προχωράμε σε παρεμβάσεις σε κεντρικά σημεία και σε χώρους δουλειάς των γειτονιών μας με τη νέα αφίσα μας «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ» και την κοινή αφίσα των σωματείων για την απεργία της 19ης Μάρτη 2020. Παράλληλα, μοιράζουμε και σχετική ανακοίνωση.

Το blog της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια: https://prwterganenotia.wordpress.com

Για επικοινωνία: prwterganenotia@espiv.net (…και στις συνελεύσεις μας)

Ενημέρωση για την απεργία της 19ης Μάρτη 2020: https://apergia19martiou.wordpress.com/

* Το Υπόστεγο – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης λειτουργεί ως καφενείο (με δανειστική βιβλιοθήκη και κινηματικό βιβλιοπωλείο) κάθε Κυριακή από τις 7μμ | Ενημέρωση από το blog του Υπoστέγου: https://ypostego.wordpress.com/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License