ΑΣΟΕΕ Τώρα - Εγκλωβισμένα άτομα, κάλεσμα Aλληλεγγύης Πλ. Βικτώριας 23:00


Υπάρχει πληροφορία από συντρόφ@ ότι ΜΑΤ εχουν περικυκλώσει την ΑΣΟΕΕ αυτή τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ενώ γινόταν γλέντι στην ΑΣΟΕΕ και ενώ συντρόφοι/ισσες είχαν συνέλευση στον χώρο, υπήρξε κάποια συμπλοκή και μετά τα ΜΑΤ προχώρησαν στην περικύκλωση της. Τα άτομα είναι εγκλωβισμένα μέσα.

από ... 28/02/2020 10:39 μμ.


Κατά τη διάρκεια συνελευσης την επεσαν με δακρυγόνα οι μπάτσοι στην ΑΣΟΕΕ και είναι εγκλωβισμενα ατομα μεσα.

Χρειάζεταικόσμος απέξω να στηρίξει τα άτομα που ειναι αμεσα


ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ,ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 23:00

α

από α 28/02/2020 10:44 μμ.


post image

Υπάρχει ανάγκη να κατέβει κόσμος τώρα στην ΑΣΟΕΕ. Υπάρχουν μπάτσοι παντού γύρω και έχουν σηκώσει ντρόουνς. 

 

Σύμφωνα με καθεστωτικά (ethnos.gr) "επίκειται έφοδος της Αστυνομίας στη σχολή, για την επιβολή της τάξης." 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qHD_GRR3VnM&feature=emb_logo

Εικόνες:

από Εκει 29/02/2020 12:26 πμ.


Οι μπατσοι υποχωρησαν , ο συγκεντρωμενος κοσμος προσεγγισε την πυλη της ασσοε και μαζι με τον κοσμο απο μεσα εφυγαν πορεια

a

από αα 29/02/2020 12:48 πμ.


Οι μπάτσοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μετά την μαζική προσέλευση κόσμου (500+). Οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν μπροστά από την ΑΣΣΟΕ φωνάζοντας συνθηματα και τα περίπου 200 εγκλωβισμενα άτομα ενώθηκαν μαζί τους. Στην συνέχεια ξεκίνησε δυναμικη πορεία η οποία όμως διαλύθηκε από την δυνατή βροχή!

από tfe 29/02/2020 12:31 μμ.


Η ταυτότητα μας ως αναρχικοί, η αντισυναινετική μας στάση και η υιοθέτηση της λογικής του πολύμορφου αγώνα δεν δικαιολογεί τις υπερβολές και τα ψέματα και φυσικά δεν βοηθάει τον αγώνα. Για τα χθεσινά λοιπόν: η επίθεση των μπάτσων και η περικύκλωση της ασοεε από τις ένστολες δυνάμεις του κράτους, τη στιγμή που μέσα στο κεντρικό κτίριο γινόταν ρεμπέτικο φοιτητικό γλέντι αλλά και συνέλευση συντρόφων για τρέχον σοβαρό ζήτημα, δεν ήταν ούτε αναπάντεχη ούτε ανεξήγητη ούτε το αποτέλεσμα "κάποιας συμπλοκής", όπως αόριστα αφήνει να ενοηθεί η αρχική δημοσίευση. Λεπτομέρειες δεν μπορούν να γραφούν δημόσια αλλά όποιες και όποιοι ενδιαφέρονται να μάθουν μπορούν να ρωτήσουν όσους βρίσκονταν χθες το βράδυ στην ασοεε. Για μια φορά ακόμα πάντως, γεννιούνται απορίες για τον τρόπο σκέψης κάποιων συντρόφων, που επιλέγουν να δρουν χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται στην πλάτη ή εις βάρος συντρόφων και ευάλωτων ατόμων (π.χ. μετανάστριες, προσφύγισες) και των συλλογικών διαδικασιών που υπάρχουν. Επίσης, για να λέμε τα πράγματα και τα νούμερα με το όνομα τους, πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι μπάτσοι είχαν αρχίσει να απομακρύνονται πριν καταφθάσουν οι αλληλέγγυοι, οι οποίοι ήταν περίπου 150-200 και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό περίπου 100-120 συντρόφων και φοιτητών από την ασοεε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License