Εκδήλωση/Συζήτηση με τον διωκόμενο Ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καλλιθέας

Εκδήλωση/Συζήτηση με τον διωκόμενο Ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καλλιθέας

post image

Εκδήλωση/Συζήτηση με τον διωκόμενο Ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καλλιθέας.

Η Ελευθεριακή συλλογικότητα Καλλιθέας και η διαχειριστική συνέλευση του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού Καλλιθέας Buena Vista, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο, τον άνθρωπο που κοινοποίησε τις πρακτικές μιάς εκ των πολλών εταιριών της ιχθυοτροφικής βιομηχανίας, οι οποίες οδηγούν στην μόλυνση θαλάσσιου βυθού, την δηλητηρίαση των ψαριών και κατά επέκταση της δημόσιας υγείας για όποιους/ες επιλέγουν να τρέφονται με θαλάσσιους οργανισμούς. Όντας εργαζόμενος στην εταιρεία Ανδρομέδα για 13 χρόνια επέλεξε να παραιτηθεί όταν του ζητήθηκε να συμβάλει στο έγκλημα που συντελείται και επέλεξε να συλλέξει και να δημοσιοποιήσει στο κοινό ό,τι στοιχεία έβρισκε, πράγμα για το οποίο διώχθηκε από την εν λόγω εταιρεία. Μπλέχτηκε λοιπόν, επειδή επέλεξε την αλήθεια, σε έναν πολυδάπανο και ψυχοφθόρο δικαστικό αγώνα όπου απειλείται με αποζημιώσεις που φτάνουν το 1.000.000€ και πολυετή φυλάκιση. Στις 13 Μαρτίου δικάζεται για την καταπάτηση ασφαλιστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί επειδή εξακολουθούσε να δημοσιεύει την πραγματική κατάσταση της ιχθυοτροφικής παραγωγής και απειλείται με 27 έτη φυλάκισης.

Διοργανωτές:

Ελευθεριακή Συλλογικότητα Καλλιθέας

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καλλιθέας Buena Vista

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License