Η ανακοινωμένη μικροφωνική-συγκέντρωση στην Δάφνη αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Στο διάστημα παραμονής στην πλατεία Καλογήρου μοιράστηκαν κείμενα και πετάχθηκαν φέιγ βολάν. Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση για την κεντρική διαδήλωση μνήμης και αγώνα για τον σύντροφο Λάμπρο Φούντα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24/2.

από Ανοιχτή συνέλευση για κεντρική πορεία στην μνήμη του Λάμπρου Φούντα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα 22/02/2020 6:46 μμ.


Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση για την κεντρική διαδήλωση μνήμης και αγώνα για τον σύντροφο Λάμπρο Φούντα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24/2 στις 18.00 στο πολυτεχνείο-γκίνι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License