Το πολύπαθο ζήτημα με την καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ συνεχίζεται αμείωτο. 17 εργοστάσια επεξεργασίας σκουπιδιών ετοιμάζεται να δημιουργήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, και ένα από αυτά είναι το εργοστάσιο στην ΑΓΕΤ λίγο εξω από τον Βόλο. Μια κατάσταση και ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο που ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έχοντας την κάλυψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του φασίστα Δημάρχου Μπέου και όλων των τοπικών θεσμικών λαμόγιων. Αριστερές βέβαια και δεξιές κυβερνήσεις συνεχίζουν αυτό το καταστροφικό έργο μοιράζοντας καρκίνο, κάτι που θα φανεί περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Ολοι αυτοί είναι υπαίτιοι για το αίσχος αυτό που συντελείται. Σαν Συσπείρωση Αναρχικών Μαγνησίας στηρίζουμε την συγκέντρωση 14 Μαρτίου με σημείο συγκέντρωσης το Νοσοκομείο Βόλου και κατεύθυνση προς το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Αγωνιστές αλλά και πολίτες που έχουν συνείδηση πρέπει να δώσουν το παρόν. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License