Κυριακή 23/2 στις 13:00 από το ΕΜΠ η αναχώρηση με πούλμαν για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Κ. Αθανασοπούλου - Φυλακές Θήβας


post image

Συγκέντρωσης Αλληλεγγύης στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, όπου κρατείται η αναρχική συντρόφισσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 16:00 στη Θήβα ( Προσυγκέντρωση για αναχώρηση από την Αθήνα στο Πολυτεχνείο στις 13:00)

Το πρωί της Τετάρτης 29/1 συνελήφθησαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής οι αναρχικοί καταζητούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου καθώς και η συντρόφισσα Δήμητρα Βαλαβάνη.

Για όποιον και όποια κλείσει τα μάτια του στην αδιάκοπη ροή της κρατικής προπαγάνδας, είναι εύκολο να δει ότι η ρίζα των κοινωνικών προβλημάτων βρίσκεται στην ύπαρξη του κράτους, του κεφαλαίου, του πολιτισμού τους, της οργανωμένης βίας που ασκεί η κυριαρχία σε βάρος των αδύναμων. Ότι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που με πείσμα, αποφασιστικότητα και αυτοθυσία οπλίζονται για να καταθέσουν την συνεισφορά τους στην αδιάκοπη πάλη ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και αυτόν της εξουσίας είναι σάρκα από την σάρκα μας. Είναι αναπόσπαστο και αδιαίρετο κομμάτι του αγώνα μας.

Αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα, τον Γιάννη, την Δήμητρα

Ενάντια στα κατηγορητήρια και την αντιτρομοκρατική υστερία των Μ.Μ.Ε

Κανένας μόνος του στα χέρια του κράτους

Ο αγώνας συνεχίζεται...

 

Συνέλευση αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

synelallil@riseup.net

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License