17/2,Ανοιχτή Συνέλευση για διαδήλωση Μνήμης & Αγώνα (10/3-Μοναστηράκι)10 χρόνια από την δολοφονία του Λάμπρου Φούντα

Δευτέρα 17/2 στις 6μμ στο Πολυτεχνείο - Ανοιχτή Συνέλευση για πολιτική διαδήλωση Μνήμης & Αγώνα-στις 10/3 στο Μοναστηράκι- 10 χρόνια από την δολοφονία του συντρόφου Λάμπρου Φούντα

Κάλεσμα σε Ανοιχτή Συνέλευση για πολιτική διαδήλωση Μνήμης & Αγώνα (10/3 στο Μοναστηράκι) 10 χρόνια από την δολοφονία του συντρόφου Λάμπρου Φούντα.

Ενόψει της κεντρικής πολιτικής διαδήλωσης, με σημείο εκκίνησης το Μοναστηράκι, για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του αναρχικού επαναστάτη Λάμπρου Φούντα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, καλούμε συντρόφισσες και συντρόφους σε ανοιχτή Συνέλευση στο Πολυτεχνείο (κτήριο Γκίνη) τη Δευτέρα στις 18:00.

Προτεινόμενες θεματικές της Συνέλευσης:

  • Συνδιαμόρφωση κοινής αφίσας 
  • Συνδιοργάνωση προπαγανδιστικών δράσεων 
  • Ζητήματα οργανωτικού – τεχνικού χαρακτήρα

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης θα παρέμβουν τηλεφωνικά και θα τοποθετηθούν οι σύντροφοι Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

Συντρόφισσες/οι

https://athens.indymedia.org/post/1603068/ (Κείμενο για διαδήλωση)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License