ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

Αύριο, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια παρουσίαση/προβολή από την Kyla, σε μια εκδήλωση ενημέρωσης/αυτομόρφωσης γύρω από τη δραματική κατάσταση, στο μήκος των συνόρων ΗΠΑ/Μεξικού, όπου η ίδια βρίσκεται και δρα τα τελευταία χρόνια. Θα ακολουθήσει μια άτυπη συζήτηση κατά την οποία θα ακούσουμε τις εμπειρίες της, θα θέσουμε ερωτήσεις και θα ανταλλάξουμε εμπειρίες μας με κρατούμενες/@ μετανάστριες/@.

post image

ΌΧΙ ΆΛΛΟΙ ΘΆΝΑΤΟΙ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια παρουσίαση/προβολή από την Kyla, σε μια εκδήλωση ενημέρωσης/αυτομόρφωσης γύρω από τη δραματική κατάσταση, στο μήκος των συνόρων ΗΠΑ/Μεξικού, όπου η ίδια βρίσκεται και δρα τα τελευταία χρόνια. Θα ακολουθήσει μια άτυπη συζήτηση κατά την οποία θα ακούσουμε τις εμπειρίες της και θα θέσουμε ερωτήσεις.

Kyla:“Το No More Deaths είναι ένα λαϊκό, οριζόντια οργανωμένο project ανθρωπιστικής βοήθειας, σε ένα θανάσιμο μεταναστευτικό διάδρομο στα σύνορα ΗΠΑ / Μεξικού. Διατηρούμε ετήσια ιατρική κλινική στην έρημο, περπατάμε στα μονοπάτια των μεταναστών για να αφήσουμε προμήθειες βοήθειας, να προσφέρουμε ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη σε καταπονημένα άτομα. Λειτουργούμε μια SOS τηλεφωνική γραμμή για μετανάστες που εξαφανίζονται και κάνουμε έρευνες και διασώσεις. Επίσης, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, λειτουργούμε μια κλινική με δωρεάν νομική βοήθεια, στο Tucson της Αριζόνας. Η Kyla, που είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα εθελόντρια στο NMD, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και θα μας εξηγήσει πώς λειτουργούν στη Νότια έρημο των ΗΠΑ, για να υποστηρίζουν τους μετανάστες στο ταξίδι τους. Θα μοιραστεί εμπειρίες της γύρω από την πρόσφατη κυβερνητική καταστολή στο project τους, και θα ακούσει δικές μας εμπειρίες δράσεων αλληλεγγύης/χωρίς σύνορα με τις/ους/@ μετανάστ(ρι)ες/@ και πώς μπορούμε να μάθουμε από και να υποστηρίξουμε η μία/ένα/@ την άλλη/ο@.”

https://nomoredeaths.org/

Θα ανταλλάξουμε εμπειρίες που έχουμε με πρώην κρατούμενες πρόσφυγες/ μετανάστριες, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δημιουργεί το καπιταλιστικό πατριαρχικό σύστημα, παραβιάζοντας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, απομονώνοντας, κακοποιώντας και καθιστώντας τες/τους/@ αόρατες/ους/@...

Η αλληλεγγύη και η αυτο-οργάνωση είναι τα όπλα μας

Για την κοινή μας πάλη ενάντια στους Πολέμους των πλουσίων

Που χτίζουν Σύνορα

Κέντρα κράτησης Αλλοδαπών

Κλειστά Στρατόπεδα και Φυλακές

Όπου εξοντώνουν ευάλωτες ομάδες Ανθρώπων

Το Πάθος για τη Λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα Κελιά

Πρωτοβουλία: Το Σπίτι των Γυναικών για Ενδυνάμωση και Χειραφέτηση

email: spiti.gynaikon@gmail.com

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License