Χιλιάδες πρόσφυγες από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας διαδήλωσαν την Δευτέρα 3-2 ενάντια στην προσπάθεια εφαρμογής του νέου νόμου για το Ασυλο που έσει ως αποτέλεσμα να παγώσουν όλα τα παλιά αιτήματα ασύλου. Κυρίαρχο σύνθημα ήταν Αζαντί, δηλαδή ελευθερία. Οι διαδηλωτές προσπαθησαν να μπουν στην Μυτιλήνη, όπου εκεί οι μπάτσοι τους σταμάτησαν ρίχνοντάς τους δακρυγόνα. Επιτέθηκαν ακόμα και σε μικρά παιδάκια. Δεν μπόρεσαν όμως να κάμψουν τον κόσμο, ένα κομμάτι του οποίου κατάφερε και μπήκε στην πόλη. Ο Μηταράκης ζητά από τις αρχές να διερευνήσουν αν τα επεισόδια ήταν υποκινούμενα......, δηλώνοντας με μπόλικο θράσος ότι οι παραβατικές....αυτές συμπεριφορές δεν συνάδουν με την διαδικασία παροχής ασύλου. Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτά τα καθάρματα. 

Ανθρωποι που βρίσκονται εγκλωβισμένοι κατά δεκάδες χιλιάδες στα χωράφια της Μόριας, που αγωνίζονται καθημερινά για τα πιο απλά πράγματα, κατηγορούνται τώρα για παραβατικές συμπεριφορές, την στιγμή που οι κρατικοί ραβδούχοι τους φλομώνουν στα χημικά. Ολο αυτό το κλίμα το εκμεταλλεύονται τα φασισταριά που πατάνε πάνω στην δυστηχία των ξεριζωμένων, για να σπείρουν περισσότερο μίσος. Οι πρόσφυγες δεν έχουν παραιτηθεί από τον αγώνα τους για μια καλύτερη ζωή. Από την άλλη ετοιμάζουν πλωτό φράχτη....στα ανοιχτά της Λέσβου.  Για αυτούς δεν έχει καμιά σημασία ούτως ή άλλως η ανθρώπινη ζωή. 

ΣΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. 

ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΗΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License