(Σάμος) Ανάρτηση πανό

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου αναρτήσαμε πανό στην είσοδο του κτιρίου της Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης για τους 56 μετανάστες απεργούς πείνας στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

post image

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου αναρτήσαμε πανό στην είσοδο του κτιρίου της Εμπορικής Σχολής σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης για τους 56 μετανάστες απεργούς πείνας στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

Γιατί ξέρουμε πως όσοι μετανάστες καταφέρουν να φύγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το νησί θα πέσουν για άλλη μια φορά είτε θύματα εκμετάλλευσης από τα ντόπια αφεντικά είτε φυλακισμένοι σε κάποιο κέντρο κράτησης. 

Δεν είναι λίγες οι ιστορίες που έχουμε ακούσει για το εν λόγω κέντρο. Βασανισμοί, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και κάθε είδους ψυχολογική κακοποίηση. Μια πραγματική κόλαση στη γη, όπου κάθε είδους βια νομιμοποιείται απέναντι στους "παράνομους", τους "μη-παραγωγικούς" τους κολασμένους αυτής της κοινωνίας. 

Ούτε κέντρα κράτησης, ούτε φιλοξενίας, είμαστε με τους αόρατους αυτής της κοινωνίας!

-Αντιφασιστική Κίνηση Σάμου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License