Περιοριστικοί όροι για Νομική 18/1 και μερικές σκέψεις

Περιοριστικοί όροι για Νομική 18/1 και μερικές σκέψεις - Μεθυσμένα Ξωτικά

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη με περιοριστικούς όρους (τρία παρόν το μήνα και απαγόρευση εξόδου απ’ τη χώρα) οι δύο συλληφθέντες απ’ τη συναυλία της Νομικής.

Είναι η στιγμή που όσοι με διάφορους τρόπους επιλέγουμε να βρισκόμαστε στο δρόμο, πρέπει να ξαναβάλουμε στο τραπέζι κάποια στοιχειώδη ζητήματα και να αποφύγουμε τις μελλοντικές μπανανόφλουδες.

Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία η καταστολή αλλά και οι κινηματικές διεργασίες δοκιμάζουν εκ νέου τα όρια τους. Σ’ αυτή την περίοδο ο καθένας από μας πρέπει να συνεισφέρει απ΄ όπου και όπως ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, ενώ όλοι θα πρέπει να συλλογίζονται και να σέβονται την αξία της κάθε εκδήλωσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Πρέπει να είμαστε φουλ ψύχραιμοι, συγκροτημένοι και ουσιωδώς αποτελεσματικοί. Πρέπει να αναγνωρίζουμε τις στημένες προκλήσεις και να μην πέφτουμε στη φάκα κυνηγώντας τα διάφορα τυράκια. Πρέπει οι αυτοοργανωμένες συναυλίες να οργανώνονται και να περιφρουρούνται με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα σε επικοινωνιακό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο. Με τον ίδιο τρόπο οι οδομαχίες και οι συγκρούσεις με τα στρατιωτάκια των κυρίαρχων πρέπει να λαμβάνουν χώρα με όρους αντίστοιχης αποτελεσματικότητας σε σχέση με τους στόχους που κάθε φορά θέτουν. Δεν πρέπει να επιδιώκουμε ούτε να διακινδυνεύουμε την ταυτόχρονη διεξαγωγή αυτών των δύο καταστάσεων, ειδικά όταν δεν υπάρχει ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός που να μπορεί να κάνει αποτελεσματικά εφικτό και προσυμφωνημένο κάτι τέτοιο.

Ως μπάντα ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε ποιά είναι η δυναμική αυτού που κάνουμε και ξέρουμε ότι αυτή η δυναμική είναι επικίνδυνη για τους κυρίαρχους. Έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε να προχωράμε αυτόν τον δύσκολο και πεισματικό δρόμο που έχει συνταιριαστεί σε μεγάλο βαθμό με την ύπαρξη μας, αποφεύγοντας όσο μπορούμε τις διάφορες λοξοδρομήσεις που οι αντίπαλοι μας προσπαθούν προβοκατόρικα να προκαλέσουν.

Θέλουμε ο κόσμος να τραγουδά, θέλουμε ο κόσμος να διαδηλώνει, θέλουμε ο κόσμος να εμπλουτίζει τις δρομίσιες εμπειρίες του. Το γεγονός πως εξανάγκασαν τους κοινωνούς μιας συναυλίας να γίνουν κοινωνοί της αστυνομικής βαρβαρότητας και χοντροκοπιάς δεν έχει μόνο αρνητικό αντίκτυπο για τον κόσμο του αγώνα και σίγουρα δεν έχει μόνο θετικό για τους ίδιους τους μπάτσους και τ’ αφεντικά τους.

Ξαφνιάζονται με το θάρρος των νέων αγωνιστών γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως τους ρημάξανε σε τέτοιο βαθμό που δεν έχουν πλέον την δυνατότητα να τους γαλουχήσουν και να τους διαχειριστούν. Φτιάξανε πόλεις φυλακές και καθημερινότητες σακατεμένων ψυχολογικά και σωματικά τροφίμων. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα που να μπορεί πλέον να τους φοβίσει πραγματικά. Το μόνο που υπάρχει, και αυτό γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, είναι η διέξοδος του αγώνα. Για μια ελευθεριακή κοινωνία απαλλαγμένη από όλα τα σκατά που ρημάζουν τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Η φάση είναι ή αυτοί ή όλοι εμείς. Όσοι περισσότεροι απ’ το φιλοθέαμων συνένοχο κοινό πάρουν εγκαίρως τα χαμπάρια τους και ξεκουνηθούν τόσο το καλύτερο.

Μεθυσμένα ΞωτικάΜπραχάμι, 22/01/20

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License