Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Κάλεσμα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για την συντρόφισσα Μυρτώ Σ.

Την Παρασκευή 8/11/2019 γύρω στις 7:00 μ.μ., 20 κουκουλοφόροι της "αντιτρομοκρατικής" και 2 διμοιρίες ΜΑΤ εισβάλλουν στο σπίτι της συντρόφισσας Μυρτούς Σ. Η έρευνα διεξάγεται μέχρι της 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της "τρομο"έρευνας για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα". Η συντρόφισσα συλλαμβάνεται το πρωί του Σαββάτου, 9/11/2019 και οδηγείται στον 12ο της ΓΑΔΑ, από το σπίτι συγγενικού της προσώπου, στο οποίο, ΔΑΕΕΒ και εισαγγελέας αμέσως μετά την σύλληψη, διεξάγουν 2η έρευνα.

Στις 10/11/2019, οδηγείται στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων από κουκουλοφόρους με οπλοπολυβόλα, ενώ κατηγορείται για πλημμελήματα. Η ειδική μεταχείρηση οφείλεται - όπως της εξηγήθηκε - στο ότι θεωρείται 3η συλληφθείσα στην υπόθεση εξάρθρωσης της "τρομοκρατικής" οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» για την οποία κατηγορούνται επίσης, ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος και ο καταζητούμενος - αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης.

Την επόμενη μέρα, με την ίδια - ειδική μεταχείρηση από την ΔΑΕΕΒ, οδηγείται ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δικαστεί από τριμελές πλημμελειοδικείο. Η δίκη αναβάλλεται για τις 25/11/2019 και σ' αυτή την συνεδρίαση η δίκη παίρνει για 2η φορά αναβολή για τις 23/1/2020.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για την συντρόφισσα Μυρτώ Σ. την Πέμπτη 23 Γενάρη 2020 - 9:00 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων - Κτίριο 7 - Αίθουσα 2.

- Κανένας σύντροφος και καμία σύντροφισσα μόνος/η στα χέρια του κράτους.

Υ.Γ.: Από τις 8 Νοέμβρη 2019 μέχρι σήμερα, έχουν γίνει προσαγωγές και απαγωγές, εισβολές και πλιάτσικο σε σπίτια αναρχικών/συντρόφων που υποβάλλονται σε πολύωρες ανακρίσεις - στοχοποίηση συγγενικών και φιλικών σχέσεων - στοχοποίηση της κατάληψης των «Προσφυγικών» - εκκενώση πολιτικής/μεταναστευτικής κατάληψης «GARE» (εντασσόμενη και στην ευρύτερη στόχευση καταστολής των καταλήψεων από το κράτος) για την υπόθεση της "τρομοκρατικής" οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License