Ανακοίνωση για τη συναυλία της Νομικής στην οποία συμμετείχαμε και τους συλληφθέντες


Το Σάββατο 18/1 λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, και ενώ η αυτοοργανωμένη συναυλία της πολιτιστικής-πολιτικής συλλογικότητας “Χιπ Χοπ Καφενές” απ’ την οποία πέρασε χιλιάδες κόσμος έβαινε προς το τέλος της, η ξανά μανά νεοσύστατη ομάδα Δέλτα της ελ.ασ έκανε την εμφάνιση της στην είσοδο της σχολής. Καμιά δεκαριά ντοπαρισμένα δικάβαλα ψυχωτικά κομπλεξικών, που πουλάνε συμμορίτικο καγκουρονταηλίκι με τις πλάτες του νόμου, άρχισαν να παίζουν με τα δολοφονικά τους παιχνίδια. Πετώντας κρότου λάμψης στον κόσμο της συναυλίας εισέβαλαν με wannabe γηπεδικό ντου στο προαύλιο, ενώ την ώρα που ο κόσμος αποχωρούσε συνέχισαν την επίθεση με δακρυγόνα, κυνηγητό, ξυλοδαρμούς, προσαγωγές και συλλήψεις.

Η ανώτατη ηγεσία και ο ίδιος ο υπουργός “προστασίας του πολίτη” βρίσκονται εδώ και καιρό σε απίστευτο ντελίριο ψεύδους και γκεμπελικής προπαγάνδας. Με αυτή τη συνθήκη τα διάφορα στρατιωτάκια τους ξεσαλώνουν. Επιτίθενται σε πλήρως απροετοίμαστο συναυλιακό κοινό, αναπαράγουν αστυνομικά δελτία, κατασκευάζουν απ’ το πουθενά κακουργηματικές κατηγορίες, παραπέμπουν σε βαριές δίκες.

Στεκόμαστε δίπλα στους δύο συλληφθέντες.

Στεκόμαστε δίπλα στον εργάτη και ράπερ γείτονα μας, που συνελλήθφη και ξυλοκοπήθηκε από τους κρατικοδίαιτους χαραμοφάηδες της ελ.ασ. την ώρα που πήγαινε να πάρει το μηχανάκι του.

Είμαστε σε ετοιμότητα απέναντι στην κρατική μαφία και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς. Οι ακραία προκλητικές τους χοντράδες θα τους βγουν ξινές.

Μεθυσμένα Ξωτικά

Μπραχάμι, 21/01/20

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License