Κάλεσμα αλληλεγγύης στο κτίριο ευελπίδων 22/1 09:00

Η κρατική καταστολή ήδη από το 2018 επιτέθηκε αναίτια μετά το τέλος της πορείας στο μπλοκ της Αναρχικής Ομοσπονδίας. Αλληλεγγύη στον σύντροφο που συνελήφθη μετά την πορεία από τους αυτόκλητους κρατικούς τραμπούκους. Κτίριο 9, Αίθουσα 2, Ευελπίδων, 22/1 09:00

17 Νοεμβρίου 2018: Η Αναρχική Ομοσπονδία τίμησε για ακόμα μια φορά την επέτειο του Πολυτεχνείου με την παρουσία της στην καθιερωμένη πορεία σε ένα αρκετά μαζικό μπλοκ που κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος τον προπαγανδιστικό του χαρακτήρα. Για ακόμα μια φορά, όμως, συγκεκριμένα το μπλοκ μας, ενώ η πορεία είχε ολοκληρωθεί και κατευθυνόταν συντεταγμένα προς το μετρο, δέχτηκε αναίτια επίθεση από την φασιστοσυμμορια των ματ, στο ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές συλλήψεις, μια εξ αυτών και ενός συντρόφου - μέλους μας, ενώ άλλος σύντροφος κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά επίθεση στο μπλόκ μας σε πορεία 17ης Νοεμβρίου, και οι δύο επί κυβερνήσεως του 'προοδευτικού' ΣΥΡΙΖΑ.

Τη Τετάρτη 22/01, ο σύντροφός μας δικάζεται επειδή είχε το σθένος να παρευρίσκεται και να περιφρουρεί ένα τόσο σπουδαίο κινηματικό γεγονός, το οποίο θα υπάρχει πάντα για να μας υπενθυμίζει πως οι ιδέες δεν καταστέλλονται ούτε από ολόκληρο στρατό. Καλούμε τον κόσμο του αγώνα στις 22/01 στην Ευελπίδων, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συντρόφους που βρίσκονται άδικα στην θέση του κατηγορούμενου αντιμετωπίζοντας κατασκευασμένες κατηγορίες. Γιατί η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 7 ΑΙΘΟΥΣΑ 2 (αρ.πινακιου 3)

ΩΡΑ 9:00

Αναρχική Ομοσπονδία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License