'Εντυπο δρόμου ΚΛΟΦΕΝ. Τεύχος 1ο, Γενάρης 2020

περιήγηση στις γειτονιές του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και πέριξ

post image

το ΚΛΟΦΕΝ σε PDF

Το κλοφέν είναι ένα ιδιαίτερα τοξικό υγρό που περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου. Χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικούς πυκνωτές, μετασχηματιστές , αντιστάσεις και έχει μολύνει το έδαφος της περιοχής των πρώην λιπασμάτων στη Δραπετσώνα κατά την λειτουργία του εργοστασίου.

'Εντυπο δρόμου που μοιράζεται χέρι - χέρι σε δρόμους, πλατείες και παρεμβάσεις, χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, της Συνέλευσης Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Η Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου - Δραπετσώνας δημιουργήθηκε με το κίνημα των πλατειών τον Ιούνιο του 2011 και συνεχίζει τις συνελεύσεις και τις δράσεις της, στο πλαίσιο της συλλογικής αυτοοργανωμένης αντίστασης, δημιουργικότητας και αλληλεγγύης που έχει διαμορφώσει από τα πρώτα της βήματα.

Ηλεκτρονική σελίδα: http://suneleushkeratsiniou.blogspot.com

Τον φετινό χειμώνα 2019 - 20, οι εβδομαδιαίες ανοιχτές συνελεύσεις μας φιλοξενούνται κάθε Δευτέρα, στις 20.00, στον αυτοοργανωμένο χώρο αλληλεγγύης και ρήξης ΡΕΣΑΛΤΟ, Έβρου 23 & Βενιζέλου, Ταμπούρια - Κερατσίνι, 100μ από την πλατεία Λαού.

Για ηλεκτρονική επικοινωνία: suneleush.keratsiniou@gmail.com

Αναδημοσίευση απο το blog της Συνέλευσης της Πλατείας Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License