Το Σάββατο 11/1 έγινε στο Κουκάκι ανακατάληψη 2 κτιρίων από συντρόφισσες και συντρόφους, την οποία στήριξαν αλληλέγγυα άτομα έξω από τα κτίρια. Τα συντρόφια που πήραν πίσω τις καταλήψεις, επέλεξαν να τις υπερασπιστούν μαχητικά απέναντι στα κρατικά ένστολα σκουπίδια.

Στην προσπάθεια εφαρμογής του δόγματος "νόμος και τάξη", το κράτος προφανώς και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βία. Τα άτομα που χτυπήθηκαν προστίθονται τελικά στον κατάλογο των ανθρώπινων και μη ζώων, τα οποία έχουν χτυπηθεί ή και βασανιστεί από όταν ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις κατά των καταλήψεων.

Δράσαμε λοιπόν αντανακλαστικά και σε συμφωνία με το μαχητικό χαρακτήρα των γεγονότων του Κουκακίου. Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 23.00, μέσα στον κόσμο αμφισβητίσαμε έμπρακτα το δόγμα "νόμος και τάξη", σπάζοντας την πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ στην οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη.

Βεβαίως τα άτομα που σχετίζονται με τέτοια γραφεία, εκτός από ονόματα έχουν σπίτια και οχήματα...

Θα θέλαμε τέλος να αναφέρουμε πως αν και επιλέξαμε στόχο που σχετίζεται με το κυβερνόν κόμμα, δεν τρέφουμε αυταπάτες πως ο εχθρός είναι ένα συγκεκριμένο κόμμα. Για μας εχθρό αποτελεί το σύμπλεγμα εξουσίας γενικότερα.

  • Στο Κουκάκι μια χούφτα αναρχικές, ξεφτίλισαν τους μπάτσους με πέτρες και μπογιές
  • Μπάτσοι με χρώμα ξάπλα στο χώμα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License