[Ζωγράφου] Παρέμβαση ενόψει πορείας στις 8/2

Την Κυριακή 19/01 (ακόμη μία Κυριακή με τα μαγαζιά ανοικτά), 40 συντρόφισσες και σύντροφοι που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα ανατολικά της Αθήνας, προχωρήσαμε σε παρέμβαση στου Ζωγράφου και στα Ιλίσια.

post image

Την Κυριακή 19/01 (ακόμη μία Κυριακή με τα μαγαζιά ανοικτά), 40 συντρόφισσες και σύντροφοι που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στα ανατολικά της Αθήνας, προχωρήσαμε σε παρέμβαση στου Ζωγράφου και στα Ιλίσια. Σκοπός της παρέμβασης, το κάλεσμα σε πορεία το Σάββατο 8/2 στις 12:00 στο Άλσος Παγκρατίου, ενάντια στην καταστολή των ζωών μας και την κανονικοποίηση του φόβου, για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις. Στην παρέμβαση μοιράστηκαν κείμενα στον δρόμο και μέσα στα μαγαζιά, πετάχτηκαν τρικάκια, βάφτηκαν συνθήματα και αναρτήθηκαν πανό.

Προτάσσουμε

Την αυτοοργάνωση

σε καταλήψεις, στέκια, εργασιακούς χώρους, σχολεία και σχολές

Την αλληλεγγύη

μεταξύ των καταπιεσμένων ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών, των αγωνιζόμενων ανθρώπων

Την εξέγερση

ενάντια στην καταστολή και σε ότι επιβάλλει και κανονικοποιεί τον φόβο

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

 

στέκια, καταλήψεις, συλλογικότητες, σύντροφοι-συντρόφισσες από τα ανατολικά της Αθήνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License