Το χειμερινό live του Χιπ Χοπ Καφενέ διακόπηκε από επίθεση των ομάδων καταστολής ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ,οι οποίοι εισέβαλαν πετώντας χημικά, δακρυγόνα κρότου λάμψης και τελικά έφτασαν ως την εσωτερική είσοδο. Μετά από την άμεση αντίδραση του κόσμου οπισθοχώρησαν προς την κεντρική είσοδο όπου και παρέμειναν για ώρες. Κόσμος ο όποιος βγήκε από τη Νομική Σχολή κυνήγηθηκε λυσαλαία από τα ΜΑΤ και τους ΔΕΛΤΑ στα στενά πέριξ του κτιρίου,έγιναν προσαγωγές 6 ατόμων που αφέθηκαν ελεύθερα. Οι επιθέσεις του κράτους δεν μας φοβίζουν αντιθέτως μας πεισμώνουν και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις και το άσυλο.Η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License